CATERING WIELKANOCNY 2019
05/04/2019

Catering Wielkanocny 2019

Zupa

  Barszcz biały z jajkiem / 1 litr – 20 zł

  Żurek wielkonocny z białą kiełbasą / 1 litr – 22 zł

  Zupa chrzanowa z pulpetami / 1 litr – 24 zł

Na zimno

 Jajka faszerowane pastą chrzanowo-śmietankową z łososiem i oliwką / 1   sztuka – 3 zł

 Jajka faszerowane pastą jajeczną z pomidorem suszonym / 1 sztuka – 3 zł

 Jajka faszerowane kremem grzybowym z rzodkiewką / 1 sztuka – 3 zł

 Sałatka z brokułem / miska (1,5 kg) – 30 zł

 Tradycyjna sałatka jarzynowa / miska (1,5 kg) – 32 zł

 Sałatka chłopska z bekonem / miska (1,5 kg) – 32 zł

 Sałatka z kurczakiem i ananasem / miska (1,5 kg) – 35 zł

 Patera mięs / 48 zł

 Na ciepło

 Łosoś w sosie limonkowym / 150 g – 25 zł

 Sandacz w sosie kurkowym / 150 g – 25 zł

 Tymbaliki drobiowe z jajkiem i grochem zielonym / 80 g – 6 zł

 De volaille z pieczarką, serem i pietruszką / 120 g – 13 zł

 Karczek pieczony w sosie chrzanowym z tymiankiem faszerowany białą   kiełbasą / 150g – 15 zł

  Na słodko

  Babka wielkanocna / 25 zł / kg

  Rafaello / 40 zł / kg

  Trzy-Bit / 40 zł / kg

  Sernik / 45 zł / kg

 

Kontakt: marketing@santanaclub.pl

               665-880-365 (13.00-21.00)

 

Santana Club

Rezerwacje bowlingu/zamówienia pizzy

665 880 255
Recepcja czynna:
poniedziałek-czwartek od 13:00 do 21:00
piątek-sobota od 13:00 do 23:00
niedziela od 12:00 do 21:00
Wieleń, ul. Wczasowa 43, 64-234 Przemęt

Rezerwacje imprez/noclegów


665 880 365

Znajdź nas